(Nota + Video) Anahi va inregistra primul DVD din cariera solo

06/10/2010 21:37

 

Anahi va inregistra primul DVD din cariera sa solo, dupa finele grupului RBD, in Brazilia, duminica aceasta (10 octombrie) in Sao Paulo.

 

 
  

Aflata in turneu in Brazilia unde va sustine o serie de concerte in Fortaleza, Brasilia, Sao Paulo, Rio de Janeiro si Porto Alegre, Anahi a vorbit intr-un interviu acordat celor de la MTV Brazilia despre primul sau DVD. Ea a spus ca ideea DVD-ului este aceea de a reuni intr-un loc imagini din concertele pe care le va sustine in aceasta a doua parte a turneului ei MDWT Reloaded, deci nu va contine numai concertul din Sao Paulo. Printre tarile mentionate care vor aparea in acest DVD se afla si Romania. Totodata ea a anuntat ca va merge pentru prima data in tari precum Croatia si Polonia, unde cu RBD nu a ajuns niciodata.

 

Pe langa imginile din concerte, DVD-ul va mai contine si toate videoclipurile pe care Anahi le-a filmat pana acum, plus cel al piesei 'Alergico' care urmeaza sa fie filmat in Mexic imediat dupa ce va termina acest mini turneu in Brazilia. Tot pe acest DVD vom vedea si 'behind scenes' ale videoclipurilor, dar si filmulete din backstage-ul concertelor pe care le va sustine.

 

Pentru mai multe detalii urmariti interviul acordat celor de la MTV Brazilia, pe 5 octombrie:

 

 

 

 

Cristina - Anahi Rocks Rumania

 

Share |