(Nota) Noul single Anahi, 'Alergico', pe prima pozitie in iTunes

23/10/2010 19:38

 

Nou single Anahi a debutat pe loc intai in topul iTunes Mexico, la numai cateva ore de cand acesta a fost disponibil.

 

Pe 19 octombrie 'Alergico' a reusit sa surclaseze piese al unor artisti mult mai cunoscuti precum Shakira sau Rihanna. Desi piesa aparuse pe canalul oficial de Youtube al cantaretei cu cateva saptamani inainte, totusi a reusit sa ocupe pozitia #1 in topul vanzarilor digitale de muzica din Mexic. In topul iTunes din Statele Unite piesa s-a clasat pe # 40 si in Spania pe #44.

 

Piesa va fi inclusa pe 'Mi Delirio Deluxe Edition', editie ce va aparea pe 23 noiembrie. Pe langa 'Alergico' si cele originale ale CD-ului 'Mi Delirio', vor mai fi piese cunoscute ca 'Aleph' (melodia oficiala a cartii scriitorului brazilian Paulo Coelho, 'O Aleph'), dar si unele in prima auditie ca 'Ni una palabra', 'Pobre de tu alma', plus o versiune acustica a 'Mi Delirio' si un remix al aceleasi piese. 

 

Ultimul single al lui Anahi fost scris de artista impreuna cu compozitaorea Ana Mónica Vélez Solano si Noel Schajris, ex-membru Sin Bandera.

 

La inceputul acestei luni Anahi deja a inceput cea de-a doua parte a turneului 'Mi Delirio World Tour', anume 'Mi Delirio World Tour Reloaded 2010', in Brazilia unde a reusit sa stranga mult mai multi fani decat a reusit sa o cu faca cu RBD in 2008 in 'Turneul de Adio' al trupei. In continuare pana la sfarsitul acestui an cantareata mexicana va concerta in Mexic, Spania (11 decembrie), Serbia, Croatia, Polonia si Romania (data speculata pentru tara noastra fiind de 17 decembrie, dar inca nu este nimic oficial).

 

 

Cristina - Anahi Rocks Rumania

 

Share |