(Nota) Anahi are un milion de fani care o urmaresc pe Twitter

10/10/2010 17:14

Cantareata a depasit pragul de un million si pentru a multumi publicului a promis o conferinta pe Twitcam.

 

Cu siguranta Anahi este unul dintre personajele cele mai iubite din lumea divertismentului si daca cineva se indoia de acest lucru, acum trebuie sa recunoasca ca o cantareata cu peste un milion de fani pe Twitter este foarte populara si iubita in aceasta retea de socializare.

 

“Buna ziua tuturor! Suntem in Brazilia si mi-a fost daruit cel mai frumos cadou. Un milion de persoane ma insotesc pe Twitter! A scris frumoasa satena de 27 de ani pe profilul ei de Twitter. “ Multumesc mult tuturor!

 

Realizarea lui Anahi a fost depasita numai de cateva vedete cum ar fi Ashton Kutcher, Taylor Swift, dar intre cantaretii latini mai sunt doar urmatorii : Shakira – 3 milioane, Ricky Martin – 1 milion 700 si Juanes cu 1 milion 300. Anahi este prima mexicana care a ajuns la acest numar.

 

Pana ieri, interpreta melodiei “Mi Delirio” avea 1,003,691 followers si in mijlocul programului sau ocupat de spectacole din Brazilia, Anahi ne-a asigurat ca atunci cand se va intoarce in Mexic va vorbi cu totii pentru a le multumi.

"Yeeey, mii de multumiri tuturor! :) Va promit un Twitcam ca sa sarbatorim!“ A scris cantareata.

 

Daca inca nu o urmaresti pe Anahi pe Twitter o poti face acum : https://twitter.com/Anahi

 

 

 Sursa : People en Espanol (8 octombrie 2010)

Traducere si adaptare : Ruxandra – Anahi Rocks Rumania

 

 

 

Share |